Jelatinsiz Seker Hamuru

Malzemeler:

60 gr. margarin

30 ml. limon suyu

30 ml su

750 gr. ince pudra şekeri



Limon suyunu ve suyu karıştırın, içinde yağ olan kaba ekleyin.(altını kısık açın, yağ eriyinceye kadar karıştırın.)

250 gr. pudra şekerini eleyerek içine ekleyin(şeker eriyene dek karıştırın, karışım kaynayınca ocaktan alın)

Geri kalan pudra şekerini azar azar ekleyin, ta ki hamur haline gelene kadar. hamur pürüzsüz olunca düz bir yüzeye pudra şekeri serpin ve orada yoğurmaya devam edin. (hamurun pudra şekerine doyduğunu düşünüyorsanız eklemeyi kesebilirsiniz.)
İpek gibi olana dek yoğurun.
Hamurumuzu yogurduktan sonra hic hava almayack sekilde strec folye ile sarip,bir gün dinlendiriyoruz.Daha sonra hamurumuz kullanima hazir hale geliyor...