Windbeutel Torte
Por Lezzet Treni
en |
4
yorum
Malzemeler;
Keki Icin;
3 yumurta
3 yemek kasigi sicak su
120 gr seker
1 Paket vanilya
100 g un
50 g bugday nisastasi
1 cay kasigi tepeleme kabartma tozu
Kremasi Icin;
4 paket krema(200´er gramlik)
4 paket krema sertlestirici
3 paket schmand(200´er gramlik)
6 yemek kasigi seker
2 Paket Windbetel
Üzeri icin biraz Rote Grütze ve beyaz cikolata
Hazirlanisi;
Yumurta sarilarini su ile birlikte iyice cirpin.Sekeri ve vanilyayi ekleyip krema kivamina gelene dek cirpmaya devam edin.Baska bir kabin icinde yumurta beyazlarini iyice cirparak köpürtün ve yumurta sarilarinin oldugu kaba alin.Üzerine un,nisasta ve kabartma tozunu eleyip yumurta beyazlarini mümkün oldugunca söndürmeden karistirin.Önceden isitilmis 180 derecelik firinda 25-30 dakika pisirin.Pistikten sonra kekinizi sogumaya birakin.
Kremayi seker ve krema sertlestirici ile birlikte iyice cirpin.Daha sonra schmand´i ekleyip tekrar iyice cirpin.Soguyan kekinizi kelepceli cember kalibinizin icine oturtun.Süslemek icin kremadan biraz ayirdiktan sonra kalan kremanin yarisini kekin üzerine güzelce dagitin.Üzerine windbeutel´leri dizin.
Kalan kremayida windbeutel´lerin üzerine güzelce dagitin.Süslemek icin ayirdiginiz krema ile pastanin kenarlarini süsleyin.Ortasina rote grütze´ýi koyup üzerinede beyaz cikolata rendeleyin.Rote grütze´yi
buradaki tarifimde anlatmistim.Mutlaka bir gece buzdolabinda beklettikten sonra pastaniz servise hazirdir.
Isterseniz kekinizi ortadan ikiye bölüp,kremayi iki kekin arasina yerlestirdikten sonra pastanizi komple krema ile kaplayabilirsinizde.Türkiyedekiler Schmand yerine tuzsuz labne peyniri kullanabilirler.Almanyadakiler zaten bu konuda sorun yasamayacaktir.Windbeutel profiterolün cikolata sosu ile soslanmamis hali.Almanyada dondurulmus olarak marketlerde bulunmakta.
Türkiyedede bu sekilde satiliyormu bilmiyorum.Ama pastanelerde bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.Pastanin dilimlenmis halini maalesef yakalayamadim.Ama bir dahaki sefere mutlaka fotografini cekip ekleyecegim.
Afiyet olsun....
CAMUR KEK
Por Lezzet Treni
en |
4
yorum
Malzemeler;
2 adet yumurta
250 gram tereyağ
150 gram bitter çikolata
2 su bardağı şeker
1/3 su bardağı süt
1 su bardağı su
1 yemek kaşığı instant kahve
1/4 su bardağı kakao
2 su bardagindan iki parmak eksik un
1 çay kaşığı kabartmatozu
Yapilisi;
Bir tencereye kırılmış çikolatayı, tereyağını, şekeri, sütü, suyu, kahveyi koyup
çikolata eriyene kadar ara sıra karıştırarak kaynatıyoruz.
Baska bir kabın içine un, kabartma tozu ve kakaoyu eliyoruz.Kaynattigimiz karışımı 15-20 dakika kadar soğuttuktan sonra içine elenmiş karışımı yavaş yavaş katıp
çırpma teli ile karıştırıyoruz.En son yumurtaları teker teker kırıp iyice cirpiyoruz.
Önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında 50-60 dakika pişiriyoruz.30 dakika kadar kalibinda ilimasini bekledikten sonra kalibindan cikariyoruz.
Ben dondurma ile servis ettim.Isterseniz üzerini 80ml krema ile 200 gr bitter kuvertürü birlikte eriterek hazirlayacaginiz glasur ile de süsleyebilirsiniz.
Asil tarifte kahve likörüde vardi,ama ben kullanmadim.Isteyenler 80 ml kahve likörünüde malzemelere ekleyebilir.
Afiyet olsun.....
TATLI LASANYA (SÜßE LASAGNE)
Por Lezzet Treni
en |
3
yorum
Yaz aylari icin biraz kalorili ama mükemmel bir Alman pastasi.Yapilisida cok kolay ve pratik.Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.
Malzemeler;
1 Paket Kedidili Bisküvi
500 gr Mascarpone
400 ml krema
400 gr yogurt,quark yada schmand
5-6 kasik seker
2 paket krema sertlestirici
2 paket vanilya
1 kg Rote Grütze
50 gr rendelenmis beyaz cikolata
Yapilisi;
Bisküvileri tepsinize dizin.Kremayi bir kabin icinde biraz cirpin.Daha sonra vanilyayi ve krema sertlestiriciyi ekleyip tekrar iyice cirpin.Ayri bir kabin icinde mascarpone ve sekeri yine iyice cirpin.Icine yogurt,quark yada schmand´dan herhangi birini ekleyip iyice karistirin.Bu karisimin icine kremayi ekleyin ve yine iyice karistirdiktan sonra bu karisimi bisküvilerin üzerine düzgün bir sekilde yayin.
Servisten önce üzerine rote grütze´yide yayin ve rendelenmis beyaz cikolata ile süsleyin.Mutlaka bir gece dolapta bekletin,hem kremasi iyice donsun hemde bisküviler yumusasin.Ani bir misafir icin bisküviler sütle islatilipta yapilabilir ama ben hic o sekilde denemedim.Hep bir gece önceden yapiyorum.Pastayi bir yada iki katli yapabilirsiniz,malzeme miktarina göre kat sayisi degisebilir.
Rote Grütze Almanlarin bir tatlisi.Tek basina bir tatli olarak yedikleri gibi,bu sekilde pasta,tatli ve dondurmalarda sos olarakta kullaniyorlar.Alkollü ve alkolsüz olmak üzere bir sürü farkli yapilis sekilleri var.Marketlerde hazir olarakta satilmakta.Bende bu sekilde kullandim,ama yapmak isteyenler olabilir diye alkolsüz birde tarif verecegim.
Rote Grütze icin gerekli malzemeler;
1/2 litre su
500-600 gr karisik kirmizi kücük meyveler(cilek,ahududu,kirmizi freng üzümü,visne,bögürtlen vs.)
100 gr seker
80 gr nisasta
4 kasik su
Yapilisi;
Suyu bir tencereye alin ve kaynamaya birakin.Kaynayan suyun icine temizlenip yikanmis karisik meyveleri atin ve 10-15 dakika renleri suya gecineceye kadar iyice kaynatin.Daha sonra sekeri ekleyin.Son olarak 4 kasik suyun icinde 80 gr nisastayi eritin ve kaynayan karisima ekleyin.1-2 dakika koyulasincaya kadar kaynatip altini kapatin ve sogumaya birakin.Seker miktarini kendi zavkinize göre azaltabilir yada cogaltabilirsiniz.Ilidiktan sonra buzdolabina kaldirin ve iyice soguduktan sonra pastalarinizda ve dondurmalarinizda sos olarak kullanabilirsiniz.Yada krema esliginde basli basina bir tatli olarakta tüketebilirsiniz.
Afiyet olsun...........
Malzemeler;
1 Paket Kedidili Bisküvi
500 gr Mascarpone
400 ml krema
400 gr yogurt,quark yada schmand
5-6 kasik seker
2 paket krema sertlestirici
2 paket vanilya
1 kg Rote Grütze
50 gr rendelenmis beyaz cikolata
Yapilisi;
Bisküvileri tepsinize dizin.Kremayi bir kabin icinde biraz cirpin.Daha sonra vanilyayi ve krema sertlestiriciyi ekleyip tekrar iyice cirpin.Ayri bir kabin icinde mascarpone ve sekeri yine iyice cirpin.Icine yogurt,quark yada schmand´dan herhangi birini ekleyip iyice karistirin.Bu karisimin icine kremayi ekleyin ve yine iyice karistirdiktan sonra bu karisimi bisküvilerin üzerine düzgün bir sekilde yayin.
Servisten önce üzerine rote grütze´yide yayin ve rendelenmis beyaz cikolata ile süsleyin.Mutlaka bir gece dolapta bekletin,hem kremasi iyice donsun hemde bisküviler yumusasin.Ani bir misafir icin bisküviler sütle islatilipta yapilabilir ama ben hic o sekilde denemedim.Hep bir gece önceden yapiyorum.Pastayi bir yada iki katli yapabilirsiniz,malzeme miktarina göre kat sayisi degisebilir.
Rote Grütze Almanlarin bir tatlisi.Tek basina bir tatli olarak yedikleri gibi,bu sekilde pasta,tatli ve dondurmalarda sos olarakta kullaniyorlar.Alkollü ve alkolsüz olmak üzere bir sürü farkli yapilis sekilleri var.Marketlerde hazir olarakta satilmakta.Bende bu sekilde kullandim,ama yapmak isteyenler olabilir diye alkolsüz birde tarif verecegim.
Rote Grütze icin gerekli malzemeler;
1/2 litre su
500-600 gr karisik kirmizi kücük meyveler(cilek,ahududu,kirmizi freng üzümü,visne,bögürtlen vs.)
100 gr seker
80 gr nisasta
4 kasik su
Yapilisi;
Suyu bir tencereye alin ve kaynamaya birakin.Kaynayan suyun icine temizlenip yikanmis karisik meyveleri atin ve 10-15 dakika renleri suya gecineceye kadar iyice kaynatin.Daha sonra sekeri ekleyin.Son olarak 4 kasik suyun icinde 80 gr nisastayi eritin ve kaynayan karisima ekleyin.1-2 dakika koyulasincaya kadar kaynatip altini kapatin ve sogumaya birakin.Seker miktarini kendi zavkinize göre azaltabilir yada cogaltabilirsiniz.Ilidiktan sonra buzdolabina kaldirin ve iyice soguduktan sonra pastalarinizda ve dondurmalarinizda sos olarak kullanabilirsiniz.Yada krema esliginde basli basina bir tatli olarakta tüketebilirsiniz.
Afiyet olsun...........
TATLI BLOGGER ÖDÜLÜM
Por Lezzet Treni
en |
5
yorum
Sevgili blog arkadasim Meral ( Pasta Marzipan )beni bu ödüle layik görmüs.Kendisine cok cok tesekkür ediyorum.
Aslında bu ödülü bende tüm blog arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum ama kural gereği 10 kişiyi seçmem gerekiyor ne yazikki............
Kurallar :
1) Bu ödülü 10 tatlı blogger'a gönderin.
2) Bu ödülle ilgili bir post yazın fotoyu ve ödülü göndereni yazın.
3) Ödülü blogunuza koyun.
4) Ödüllendirdiğiniz 10 kişiyi yorumla bilgilendirin
Sectigim bloglar;
Pembe Tatlar
Damak Tadi
Melegin Marifetleri
Pasta Sehri
Narice
Mimosa Cafe
Kizilcik Surubu
Pasta Dantela
Tarifsiz Tarifler
Bir Dilim Düs
Anneler Gününüz Kutlu Olsun
Por Lezzet Treni
en |
2
yorum
Annedir yüreği fazla dayanamaz.
Herkes bıksa benden annem bana doymaz.
Öper besler beni, unutur kalbinde.
Annem burda olsun bana bişey olmaz.
Hergün bakar bana kusurumu görmez.
Günler gece olsa o ışığı sönmez.
Ellerim büyüdü avuçlarında.Bi tek annem olsun bana bişey olmaz.
Basta kendi annem ve kesinlikle kendi annemden ayirmadigim kayinvalidem basta olmak üzere bütün annelerin ve anne adaylarinin anneler gününü kutluyorum.Rabbim hic bir cocugu annesinden ayirmasin.Bu duyguyu tatmak isteyen herkesede tatdirsin insallah.
Fellah Köftesi
Por Lezzet Treni
en |
3
yorum
Bazi yerlerde fellah köftesi,bazi yerlerde sarmisakli köfte,bazi yerlerdede yalanci köfte diye geciyor bu köfte.Adi ne olursa olsun cok lezzetli olan,cay saatlerinede cok yakisan bu köfteyi mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.....
Malzemeler;
2 su bardagi ince bulgur
1 su bardagi irmik
1 su bardagi un
2 yumurta
2 su bardagi sicak su
1 yemek kasigi biber salcasi
1 yemek kasigi domates salcasi
Tuz,nane,kimyon
Sosu Icin;
8-10 tane domates
2 yemek kasigi siviyag
sarmisak,nane,tuz,sumak vs...
Üzeri icin bolca maydanoz
Yapilisi;
2 su bardagi ince bulguru 2 bardak sicak su ile islayin.Bulgurlar suyu iyice cekince genis bir kabin icine alin.Üzerine irmik,un,yumurta,salcalar ve baharatlari ekleyip iyice yogurun.Gerekirse arada ellerinizi islatarak hamur kivamina gelene dek yogurun.
Iyice yogurdukdan sonra elinizde findik büyüklügünde toplar yapin ve tam ortasina isaret parmaginizla biraz bastirin.Bu sekilde bütün köfte hamurunu hazirlayin.
Sosu icin 8-10 domatesi blendirdan gecirin.(Ben konserve domates kullandim.)Biraz sivi yag ile birlikte tencereye alin.Icine sarimsak,tuz,nane,sumak,istegege bagli olarak nar eksisi ekleyin.Baharatlar tamamen sizin isteginize kalmis.Hep birlikte 10-15 dakika kaynatip,altini kapatin.
Büyük bir tencereyi ocagin üzerine alip,su ile doldurun.Icine biraz tuz ve limon suyu ekleyin.(Köftelerin piserken dagilmamalari icin kaynama suyuna limon suyu ekliyoruz) Kaynamaya basladiktan sonra icine köfteleri atin.8-10 dakika pisirdikten sonra bir süzgec yardimi ile köfteleri süzerek sosun icine alin.Sosa bulanmalarini saglayacak sekilde karistirdiktan sonra servis tabagina alin ve üzerine bol maydanoz serpistirin.
ELMALI KEK
Por Lezzet Treni
en |
1 yorum
Malzemeler;
3 Yumurta
125 gr Seker
125 gr Margarin
5-6 Damla Limon Aromasi
200 gr Un
1 Cay Kasigi Kabartma Tozu
1 Paket Vanilya
4 Kasik Süt
3-4 Adet Elma
Yapilisi;
Yumurta ve sekeri iyice cirpin.Oda sicakliginda margarini,vanilyayi,sütü ve limon aromasini ekleyip cirpmaya devam edin.Son olarak eleyerek unu ve kabartma tozunu ekleyin ve iyice karistirin.(Kabartma tozunu bir cay kasigindan daha fazla koymayin.Yoksa kek cok kabariyor ve elmalarin üzerini kapatiyor.Elmalar kekin üzerinde degil icinde kaliyor.)
Altina yagli kagit serilmis kelepceli kalibiniza kek hamurunu dökün.Elmalari soyun ve dörde bölün.Elmalarin üzerine diklemesine cizikler atin ve kekinizin üzerine yerlestirin.
180 derece firinda 45 dakika pisirin.Kek firindan ciktiktan sonra ilikken üzerine pudra sekeri eleyin.Iyice soguduktan sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.......
Lokum Kek
Por Lezzet Treni
en |
0
yorum
Malzemeler;
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvı yağ
2 su bardağı + 2 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Sos için;
2,5 su bardağı süt
2 yemek kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı nişasta
4 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya
Üzeri icin;
2 su bardağı kadar hindistan cevizi
Yapilisi;
Kek malzemelerini bir kap icine sırasıyla koyup iyice cirpin. Yağli kagit serilmis kare yada dikdörtgen fırın kabına koyarak önceden ısıtılmış 170 derece firinda üzeri kizarana kadar pişirin.
Pisen keki sogumaya birakin.Kek sogurken vanilya haric bütün malzemeleri bir tencereye alin ve kaynayana kadar karistira karistira pisirin.Ocaktan aldiktan sonra vanilyayi ekleyip iyice karistirdiktan sonra sosunuzu ilimaya birakin.
Bu arada soguyan kekinizi kareler halinde dilimleyin.Dilimlenmis keklerinizi önce ilimis olan sosa daha sonrada hindistan cevizine batirin.Kekin üzerindeki sosun donmasi icin biraz bir saat kadar beklettikten sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun........
SODALI BÖREK
Por Lezzet Treni
en |
2
yorum
Malzemeler;
Tepsinizi kaplayacak kadar milföy hamuru
3 yufka
2 yumurta
1 bardak süt
1 bardak yogurt
1 bardak siviyag
1 bardak soda
Biraz tuz
peynir ,maydanoz yada ispanak
Yapilisi;
Tepsinizin altini milföy hamuru ile kaplayin.Eger milföy hamurunuz kare seklinde ise birlestirip tepsinize yayin.Üzerine 1,5 yufkayi parcalayarak yayin.Parcalanmis yufkanin üzerine peynir ve maydanozu yada ispanagi her yerine esit miktarda gelecek sekilde paylastirin..Böreginizi istediginiz icle yapabilirsiniz.Üzerine tekrar kalan diger 1,5 yufkayi parcalayin ve yayin.Bununda üzerini yine milföy hamuru ile kaplayin.
Yumurtayi,yogurdu,sütü,siviyagi ve sodayi birazda tuz ekleyip iyice cirpin.Tepsideki böreginizi dilimleyin ve üzerine bu sosu dökün.Milföyü acarken yumusayacagindan dilimlerken zorluk cekebilirsiniz.Bu yüzden dilimlemeden önce biraz buz dolabinda bekletirseniz isiniz cok daha kolay olur.En az iki saat bu sekilde bekletin.Hatta bir gece önceden yaparsaniz cok daha iyi olur.Börek sosu ne kadar iyi cekerse o kadar iyi olur.
Daha sonra 180-200 derecelik firinda üzeri kizaricaya kadar pisirin.
Afiyet olsun............
SOSYETE MANTISI
Por Lezzet Treni
en |
3
yorum
Malzemeler;
3 adet yufka
250 gr kiyma
1 adet kuru sogan
Biraz siviyag
1 tablet et suyu tableti
1-2 kasik terayag ve salca
Yogurt,istenilen baharatlar ve tuz
Üzerine sürmek icin;
1/2 cay bardagi süt
1/2 cay bardagi siviyag
1 yumurta sarisi
Yapilisi;
Sogani soyup yemeklik dograyin ve siviyag ile biraz kavurun.Daha sonra kiymayi ekleyip kavurmaya devam edin.Iyice kavrulduktan sonra ocaktan alin,istediginiz baharatlari ve tuzu ekleyip sogumaya birakin.
Yufkalari üst üste koyun ve dört parcaya bölün.Daha kücük yapmak istiyorsaniz sekiz parcayada bölebilirsiniz.Eger dört parcaya bölmüsseniz 12,sekiz parcaya bölmüssenizde 24 tane ücgen seklinde yufkaniz var demektir.
Yufkalarin genis bölümüne hazirlayip soguttugunuz kiymali icten koyun ve gül böregi seklinde sarip tepsiye dizin.Üzeri icin süt ,sivi yag ve yumurta sarisini sürüp 180 derecelik firinda iyice kizarana kadar pisirin.Pistikten sonra sogumaya birakin.
Bu arada 1 et suyu tabletini üzerinde yazdigi kadar kaynar suyun icinde eritin ve sogumus olan böreklerin üzerine dökün.Tipki serbetli tatlilarda oldugu gibi biri sicak digeri soguk olacak.Et suyunu cektikten sonra üzerine normal yada sarmisakli yogurt dökün.Tereyagini eritip icine salcayi koyup salcayi biraz kavurun,gerekirse cok az su ekleyin.Ve bu sosuda sarmisakli yogurdun üzerine gezdirin.Yada salca yerine tereyaginda kirmizi pul biberi kizdirip dökün.Ben öyle yaptim.
Son olarak istege bagli olarak üzerine nane serpistirin.
Isterseniz yufkalari firinda pisirmek yerine dagilmamasi icin ucundan kürdan gecirip üzerine bir sey sürmeden siviyagda kizartip,üzerlerine hemen yogurtlu ve salcali soslarini ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun...........
Etimek Tatlisi
Por Lezzet Treni
en |
4
yorum
Malzemeler;
1 paket tuzsuz etimek
Muhallebisi için;
1 kg süt
1/2 su bardagi şeker
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
Istege bagli olarak;
1 paket krem şanti
Şerbeti için;
3 su bardağı şeker
3,5 su bardağı su
Yapılışı;
Etimekleri uygun bir tepsiye dizin.
Şekeri bir tencereye koyun ve kısık ateşte karistirarak eriyip karamelleşmesini saglayin. Üzerine 3,5 bardak suyu ekleyip 10dk kadar daha kaynatın.
(Seker ilk basta sertlesecektir fakat suyu ekledikten sonra kaynarken tekrar eriyecek.)
Hazirladiginiz bu serbeti sicakken etimeklerin üzerine dökün.Varsa baska bir tepsiyide üzerine kapatin,etimekler serbeti iyice ceksin.
Muhallebisi icin bir tencereye sütü,unu,nisastayi ve sekeri koyup iyice karistirin.Tencereyi atesin üzerine alin ve karistira karistira kaynayincaya kadar pisirin.Kaynadiktan sonra atesin üzerinden alin ve vanilyayi ekleyip iyice karistirin.
Hazirladiginiz bu muhallebiyi serbetini cekmis olan etimeklerin üzerine her yerine esit miktarda gelecek sekilde dökün ve sogumaya birakin.
Bu noktada istege bagli olarak kremsantiyi üzerinde yazdigi gibi hazirlayip,soguyan muhallebinin üzerine yayabilir ve istediginiz gibi süsleyebilirsiniz.Ben tatliyi krem santisiz hazirlayip findik ve ceviz ile süsledim.
Yine istege bagli olarak cikolata veya cilek sosu ilede servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.......
Sultan Tatlisi
Por Lezzet Treni
en |
8
yorum
Bu tarifi sevgili Keskinlinin Mutfagi ´dan aldim.Serbetli olmasina ragmen hafif bir tatli oldu.Herkes tarfindan begenildi.Birazda ekmek kadayifini hatirlatiyor.Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim...
Tarifimi 57.Porselen Demlik Cay Saati Etkinligi icin sevgili
Hümeyranin Yeri ´ne gönderiyorum..
Tarif icin sevgili Keskinlinin Mutfagi ´na tesekkür ediyor ve tarife geciyorum........
MALZEMELER:
Keki icin;
* 6 tane yumurta
* 1 Su bardagi seker
* 1,5 su bardagi un
* 1 paket kabartma tozu
* 1 paket vanilya
ARA KREMASI ICIN:
* 2 tane krema (SCHLAGSAHNE)
* 2 paket krema sertlestirici (SAHNE STEIF)
* 2 kutu eksi krema (SCHMAND)
Bu malzeleri bulamayanlar icin alternatif olarak;
* 2 paket krem santi
SERBETI ICIN:
* 2 su bardagi seker
* 2 su bardagi su
* Bir kac damla limon suyu
YAPILISI:
Yumurta, seker ve vanilyayi köpürene kadar iyice cirpin.Unu ve kabartma tozunuda ilave edip iyice karistirin.Dikdörtgen bir borcama yada tepsiye altina yagli kagit serdikten sonra kek hamurunu dökün.
Önceden isitilmis 180 derecelik firinda üzeri kizarincaya kadar iyice pisirin.Kek pistikten sonra tepsiden cikarip iyice sogutun.Soguyan kekin üzerinden yagli kagidi cikarin ve kekinizi ortadan ikiye bölün.
Daha sonra serbet malzemelerini bir tencereye alin ve 5 dakika kaynattiktan sonra ilimaya birakin.
Serbet sogurken,krema ve krema sertlestiriciyi birlikte iyice cirpin.Sonra eksi kremayi ekleyip tekrar iyice karistirin.
Bu malzemeleriniz yoksa kremsantiyi üzerinde yazdigi gibi hazirlayin.Kestiginiz kekin yarisini tepsiye tekrar alin ve hazirladiginiz kremayi üzerine yayin.Kekin diger kisminida üzerine kapatin.
Son olarak ilimis olan serbetin yarisini üzerine gezdirin.Pastanizi istediginiz büyüklükte dilimleyin ve kalan serbetide üzerine tekrar gezdirin.Serbetin ilik olmasi sartina dikkat edin.Sicak olursa aradaki krema erir,soguk olursada kek serbeti iyice cekmez.
Tatlinizin üzerine hindistan cevizi döktükten sonra ve buz dolabinda en az 3-4 saat sogumaya birakin.Iyice soguyan tatlinizi istediginiz gibi servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun...............
53.Porselen Demlik Cay Saati Etkinligi
Por Lezzet Treni
en |
4
yorum
http://porselendemlik.blogcu.com
http://gelibolu17.blogspot.com
tarafından hazırlanmış olan
53.PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ'NE
1 ŞUBAT 2010-15 ŞUBAT 2010
TARİHLERİ ARASINDA
http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com
ARKADAŞIMIZ EV SAHİBELİĞİ YAPACAKTIR.
SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!
İSTEDİĞİNİZ KADAR TARİFLE KATILABİLİRSİNİZ...
ETKİNLİKTE EV SAHİBESİ OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN
http://gelibolu17.blogspot.com
ARKADAŞIMIZA YORUM BIRAKSINLAR...
ETKİNLİĞİMİZE YEMEK GÖNDERİLMEMESİNİ RİCA EDİYORUM.
LÜTFEN ÇAYIN YANINDA VERİLECEK TARİFLER OLMASINA DİKKAT EDELİM.
Bu gün 52.Porselen demlik cay saati etkinliginin son günüydü.Bu sayede bir cok blog sahibi kisiylede tanisma firsati buldum.Bu etkinlikte büyük bir zevkle ev sahipligi yaptim.Tariflerini gönderen ,yorum birakan bütün arkadaslarima ayri ayri tekrar cok tesekkür ediyorum ve bana etkinlikte ev sahipligi yapma firsati veren,hic bir yardimini esirgemeyen sevgili Gelibolu 17 arkadasima ayrica tesekkür ediyorum.Etkinlikte ev sahipligi sirasi da kendisinde.Bende ona bol katilimli bir etkinlik olmasi dilegi ile birlikte kolayliklar diliyorum....
SEVGİLER
52.Porselen Demlik Cay Saati Etkinligi
Por Lezzet Treni
en |
3
yorum
http://porselendemlik.blogcu.com
http://gelibolu17.blogspot.com
TARAFINDAN HAZIRLANMIS OLAN
52.PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ'NE
18 OCAK 2010-1 ŞUBAT 2010
TARİHLERİ ARASINDA
http://lezzettreni.blogspot.com
YANI BEN EV SAHIPLIGI YAPACAGIM.
SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!
İSTEDİĞİNİZ KADAR TARİFLE KATILABİLİRSİNİZ...
ETKİNLİKTE EV SAHİBESİ OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN
http://gelibolu17.blogspot.com
ARKADAŞIMIZA YORUM BIRAKSINLAR...
ETKİNLİĞİMİZE YEMEK GÖNDERİLMEMESİNİ RİCA EDİYORUM.
LÜTFEN ÇAYIN YANINDA VERİLECEK TARİFLER OLMASINA DİKKAT EDELİM.
Tarif No: 87
KARLI DAGLAR(PORTAKAL SULU KAKAOLU KEK)
Güzel tarifi için Annemin Kiziyim arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 86
KREMALI TART KEK
Güzel tarifi için Tuba arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 85
KEREVIC KURABIYE
Güzel tarifi için Sevgiden Esintiler arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 84
PORTAKALLI MARMELATLI FINDIKLI KURABIYE
Güzel tarifi için Sevgiden Esintiler arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 83
CEVIZLI KURABIYE
Güzel tarifi için Pasa Kizi Mutfakta arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 82
HAMSILI KREP
Güzel tarifi için Karadeniz Sofrasi arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 81
KARINCA KEKI
Güzel tarifi için Hanife arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 80
ELMALI PASTA(APFEL STREUSEL KUCHEN)
Güzel tarifi için Bahar Cicegi arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 79
TART FROMANGE(PEYNIRLI TART)
Güzel tarifi için Mutfakta Bir Melek arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 78
PORTAKALLI ISLAK KEK
Güzel tarifi için Pembe Tatlar arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 77
CEVIZLI KÖY EKMEGI
Güzel tarifi için Susam Cörekotu arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 76
AYVALI PIRAMIT PASTA
Güzel tarifi için Isil arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 75
BAHARATLI KURABIYE
Güzel tarifi için Pembe Tatlar arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 74
KÖSTEBEK PASTA
Güzel tarifi için Porselen Demlik arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 73
KAKAOLU BISKÜVI PASTASI
Güzel tarifi için Balli Cimcime arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 72
FILE BADEMLI KURABIYE
Güzel tarifi için Cake In Life arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 71
KIYMALI PATATESLI BÖREK
Güzel tarifi için Mutfaktaki Zaman arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 70
KREP
Güzel tarifi için Gelibolu17 arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 69
SUCUKLU ZEYTINLI SÜNGER POGACA
Güzel tarifi için Ipegin Mutfagi arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 68
EV USULÜ POGACA
Güzel tarifi için Köse Minderi arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 67
DOGUM GÜNÜ PASTASI
Güzel tarifi için Pasta Marzipan arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 66
BALIKLI EKMEK
Güzel tarifi için Burcu Nokta arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 65
IRMIKLI GÜL TATLISI
Güzel tarifi için Sana Bana Pastalar arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 64
BISKÜVILI PASTA
Güzel tarifi için Isil arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 63
CIKOLATALI MUFFIN
Güzel tarifi için Narince arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 62
AYVA TATLISI
Güzel tarifi için Leziz Bilgi arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 61
ASK PASTASI
Güzel tarifi için Efsun arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 60
PASTANE POGACASI
Güzel tarifi için Balli Cimcime arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 59
KELEBEK CUPCAKE
Güzel tarifi için Düs Bahcesi arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 58
PORTAKALLI HASHASLI MUFFIN
Güzel tarifi için Lezizce arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 57
HASHASLI TATLI
Güzel tarifi için Sevgi arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 56
KREM SOKOLA
Güzel tarifi için Derya arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 55
HASHASLI KAYISILI CEVIZLI CÖREK
Güzel tarifi için Susam Cörekotu arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 54
HÖSMERIM
Güzel tarifi için Susam Cörekotu arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 53
ISPANAKLI HAMURLA PEYNIRLI GÖZLEME
Güzel tarifi için Susam Cörekotu arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 52
ISPANAKLI MILFÖY RULOLAR
Güzel tarifi için Susam Cörekotu arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 51
MILFÖYLÜ YUFKALI PIRASA BÖREGI
Güzel tarifi için Nuralp arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 50
NISASTALI UN KURABIYESI
Güzel tarifi için Evimin Nesesi arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 49
SUCUKLU PIRASALI BÖREK
Güzel tarifi için Mutfakta Bir Melek arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 48
ÜZÜMLÜ KURABIYE
Güzel tarifi için Isil arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
TArif No: 47
BROWNI
Güzel tarifi için Hanife arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif NO: 46
SUYU SIKILMIŞ HAVUÇTAN KEK TARİFİ
Güzel tarifi için Kutsal Sofra arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 45
KIZILCIK RÜYASI
Güzel tarifi için Hayattan Azicik arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 44
SULTAN LOKUMU
Güzel tarifi için Pembe Tatlar arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 43
BADEMLI VE FISTIKLI KEK
Güzel tarifi için Derya arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 42
PROFITEROL
Güzel tarifi için Aygünün Mutfagi arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 41
KIRMIZI PANCAR SALATASI
Güzel tarifi için Isil arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz...
Tarif No: 40
EV YAPIMI NEFIS PIZZA
Güzel tarifi için Lezzet Tabagi arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz..
Tarif No: 39
HAVUCLU KEK
Güzel tarifi için Binbir Cesni arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz..
Tarif No: 38
ISPANAK RULOSU
Güzel tarifi için Turuncu Tatlar arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz..
Tarif No: 37
ELMALI KURABIYE
Güzel tarifi için Pastakur arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz..
Tarif No: 36
TIRAMISU
Güzel tarifi için Derya arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 35
MEYVELI TARTOLET
Güzel tarifi için Birsenin Mutfagi arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 34
BAYATLAMAYAN POGACA
Güzel tarifi için Candan Tarifler arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 33
MUFFINLER
Güzel tarifi için Zeytin Tanesi arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 32
CIKOLATA TOPLARI
Güzel tarifi için Burcu Nokta arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif no: 31
KEDI DILI PASTA
Güzel tarifi için Burcu Nokta arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 30
CILEK PUDINGLI MUFFIN
Güzel tarifi için Kalp Kurabiye arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 29
GARNITÜRLÜ RULO PATATES SALATASI
Güzel tarifi için Mutfak Notlari arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 28
SODALI ZEBRALI KEK
Güzel tarifi için Nihanay arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 27
MUZLU PASTA
Güzel tarifi için Canan Mutfakta arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 26
FIRINDA SIGARA BÖREGI
Güzel tarifi için Karakazandan arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 25
IRMIK HELVALI BAKLAVA
Güzel tarifi için Papatya arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 24
CIKOLATALI TAC PASTA
Güzel tarifi için Efsun arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 23
DAMLA CIKOLATALI KEK
Güzel tarifi için Bahar Cicegi arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 22
GAZOZLU POGACA
Güzel tarifi için Mutfak Tutkusu arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 21
ISPANAKLI BÖREK(EL ACMASI)
Güzel tarifi için Elzemin Mutfagi arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 20
PEKILI PASTA
Güzel tarifi için Mutfaktan Sesler arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 19
FINDIKLI KURABIYE
Güzel tarifi için Pembe Tatlar arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 18
PORTAKALLI PAMUK KEK
Güzel tarifi için Mutfak Notlari arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 17
PORTAKALLI MUFFILER
Güzel tarifi için Candan Tarifler arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 16
AVCI BÖREGI
Güzel tarifi için Isil arkadaşıma tekrar çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 15
KAKAOLU SEKILLI KURABIYELER
Güzel tarifi için Cafederins arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 14
ALMAN PASTASI
Güzel tarifi için Mutfakta Sanat arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 13
DAMLA CIKOLATALI KOZALAK
Güzel tarifi için Derya arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 12
KETE
Güzel tarifi için Isil arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No:11
KARISIK MEVSIM SALATA
Güzel tarifi için Efsun arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 10
YESIL MERCIMEKLI YUFKA BÖREGI
Güzel tarifi için Efsun arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 9
ASKIM PUDINGI
Güzel tarifi için Kalp Kurabiye arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 8
INCIRLI CEVIZLI KEK
Güzel tarifi için Mis Kokulu Lezzetler arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 7
KELEBEK PASTA
Güzel tarifi için Nursen arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 6
AY CÖREGI
Güzel tarifi için Baharat Tadinda arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tari No: 5
HAVUCLU KEK
Güzel tarifi için Casminella arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 4
MARMELATLI KEK
Güzel tarifi için Sevdali Tatlar arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 3
KAKAOLU IKI RENKLI SÜTLAC
Güzel tarifi için örgücan arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 2
PATATES TOPLARI
Güzel tarifi için Derya arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Tarif No: 1
SIRIN KANEPELER
Güzel tarifi için Filiz Mutfakta arkadaşıma çok teşekkür ediyor, ellerine ve emeğine sağlık diyorum. Yapılışı ve diğer güzel tarifleri için linkine tıklayabilirsiniz.
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)